Start
Over ons
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start

  

Eerdere voorstellingen

2005  Carré was vol

2006  Platgespeeld

2007  Alle 13 goed

2008  VIERfout speelt hoog spel

2009  VIERfout doet Hooglanderveen aan

2010  Één groot circus

2012  Het begint er op te "LIKEN"

2014 D'r op en d'r over

2015 Ouderwets Goed

2018 Veeni Vidi Vierfout

Spelers

Margriet Hersevoort

Koen van de Grift

Jos Boersen

Ronald Ossendrijver


Crew

Rob Gooch

Frank Smit

Brigitte Zwaagman

Jos Hersevoort (tevens regie)    

Er was eens..


iemand die graag een theatergroep/cabaret groep wilde beginnen in Hooglanderveen. Zelf sketches schrijven, uitwerken en op de planken brengen. Gewoon, daarom. Dat bleef heel lang bij lucht fietsen tot een ander iemand het “zat” werd en het maar eens afgelopen moest zijn met dat fantaseren. Gewoon doen!


Het hengelen naar spelers en schrijven kon beginnen. Omdat we begonnen met vier spelers met “foute” humor kwam de naam Vierfout uit de koker rollen. De eerste spannende stap was in 2005 bij het boerenkool banket tijdens de carnaval. De liedjes en sketches vielen in zeer goede aarde. Zowel bij ons als bij het publiek. De start van onze eerste avondvullende voorstelling in oktober 2005.


Inmiddels zijn we 10 voorstellingen, meerdere spelers, muzikanten, crewleden en zelfs een nieuwe toneelzaal verder. Voorstellingen met liedjes en sketches over allerlei aardse en buitenaardse zaken, totale flauwekul en serieuze liedjes, simpele humor, subliem toneelspel, spitsvondigheden, muzikale pareltjes, hoe dan ook een avond (onschuldig) vermaak.


Wellicht tot ziens!


Theatergroep Vierfout